زیبایی منازل، مانند سابق، تنها به یک طرح و یک سری از رنگها وابسته نیست. تنوعی از طرحها، مدلها و ایدهها وجود دارند که میتوان از آنها برای زیبایی هر چه بیشتر دکوراسیون داخلی استفاده کرد. در این بین توجه به زیبایی دیوارها، کف و سقف که تم اصلی فضا را تشکیل میدهند، از اهمیت بالایی برخوردار است. معمولا برای زیبایی دیوارها تکنیکهای مختلفی از جمله استفاده از رنگهای مختلف مانند رنگ میکروسمنت یا موارد دیگر همچون کاغذ دیواری، پتینه و بسیاری از گزینههای دیگر به کار برده میشود.
با این وجود میتوان دکوراسیونی ایجاد کرد که کاملا منحصر به فرد و شیک باشد. یکی از گزینههایی که امروزه میتوان برای این منظور به کار برد، مخمل پاشی روی دیوار است. مخمل پاشی روی دیوار روشی است که به وسیله دستگاه مخصوصی، جنس خاصی از مواد، روی دیوار یا حتی سطوح مختلف دیگر پاشیده میشود.
مخمل پاشی روی دیوار چه مزایایی دارد؟
- لایهای نسبتا ضخیم از آن روی دیوار اعمال میشود که به عنوان عایقی از دما و صدا عمل میکند
- این لایه ضخیم سبب پوشش دهی به ایرادات دیوار خواهد شد و از آسیب به آن نیز جلوگیری خواهد کرد
- از آن برای سطوح مختلف مانند چوب، آهن و حتی شیشه نیز میتوان استفاده کرد
- با توجه به اینکه عایق صدا است، به ایجاد آرامش بیشتر در فضا کمک میکند
ضخامت مناسب برای مخمل پاشی روی دیوار
برای این روش باید از متخصصین در این زمینه کمک گرفت تا روی سطح مورد نظر پوششی مناسب ایجاد شود. سطح حاصل از این روش، مخملی و بسیار جذاب است. باید توجه داشت که ضخامت مناسب برای سطح مورد نظر ممکن است متفاوت باشد. گاهی حتی طبق سلیقه شخصی میتوان لایهای ضخیمتر از مواد مخملی را روی سطح دیوار اعمال کرد.
مخمل پاشی روی دیوار برای چه فضاهایی مناسب است؟
این روش از دیوارپوش را میتوان برای قسمتها و فضاهای مختلف طبق سلیقه به کار برد. منازل، محیطهای اداری، هتلها، سالنهای کنفرانس، سالن تئاتر، لابی و راهرو هتلها، بخش ورودی یا پذیرش سالنهای زیبایی و بسیاری از موارد دیگر میتوانند از این روش استفاده کنند.
اما باید توجه داشت که مخمل پاشی روی دیوار اصلا برای محیطهای مرطوب مناسب نیست. حتی در بخشهایی که نیاز به شست و شوی مکرر وجود دارد، نباید از این روش استفاده کرد. زیرا دیوار مخملی غیر قابل شست و شو است.